FDM travel

FDM travel er et rejsebureau, der er kendt for at udvikle individuelle kvalitetsrejser til konkurrencedygtige priser. FDM travel har et produktudvalg, som dækker kundernes behov i Europa og på oversøiske destinationer. Rejsebureauet tilbyder flybilletter, ferieboliger og hoteller over hele verden.

FDM travel skræddersyr alt fra en sommer- eller vinterferie, forretningsrejsen, den forlængede weekend eller drømmerejsen til oversøiske rejsemål.

Rejsebureauet er landsdækkende og tilgængelig online, via telefon og personligt i et af FDM travels 15 kontorer. FDM travel er medlem af Rejsegarantifonden.

Dansk Bilferie

Dansk bilferie startede med at tilbyde Kør selv ferier i 1994 og har i dag et samarbejde med 9 af de bedste og største udbydere af luksuscamping i Europa. Her kan man vælge mellem mobilhomes, telte eller luksushytter.

Dansk bilferie sælger derudover rejser til feriecentre og lejlighedsområder, med alt hvad man kan ønske af underholdning for børn og voksne.

Dansk bilferie tilbyder også hjælp til biludlejning og køb af fly og færge billetter. Der gives rabat ved samlet køb gennem rejsebureauet.

Dansk Bilferie er medlem af Rejsegarantifonden og Dansk Rejseankenævn og deres afbestillingsforsikring er tegnet igennem Gouda Rejseforsikring.

DTF travel

DTF travel blev grundlagt i 1991 og sælger kør selv-rejser på det danske, svenske, norske og tyske ferierejsemarked. Rejserne går til hele Europa, uanset om der er tale om korte weekendture eller en lang bilferie.

Virksomheden har et solidt samarbejde med hoteller i 22 europæiske lande. De ca. 1 mio. overnatninger om året indkøbes, arrangeres og videresælges af medarbejderne fra kontorerne i Hjørring og Flensborg. I højsæsonen runder virksomheden 150 ansatte.

I det uofficielle Danmarksmesterskab i kundeservice – CRM Grand Prix – har DTF travel været i top 3 for bedste kundeservice i rejsebranchen 2004, 2005 og 2006. DTF travel har gode børnerabatter, når man rejser alene med børn.